Serveis

📌 Experiència i Expertesa: Amb més de 15 anys d'experiència, hem forjat un compromís ferm amb l'excel·lència en l'educació. Els nostres professionals són experts en les seves respectives àrees i estan decidits a compartir els seus coneixements i habilitats amb passió i compromís.

🏢 Formació Contínua per a Empreses: Entenem la importància de la formació contínua per al creixement empresarial. Oferim programes de formació adaptats a les necessitats específiques de les empreses, ajudant-les a millorar la seva força laboral i la seva competitivitat.

📝 Suport Escolar Integral: Des de la primera infància fins a l'etapa universitària, oferim suport en totes les matèries i nivells per als nostres alumnes. La nostra missió és ajudar-los a assolir els seus objectius acadèmics, fomentar la confiança en ells mateixos i inspirar un amor per l'aprenentatge durador.

💼 Metodologies Innovadores: Estem compromesos amb l'ús de les últimes metodologies pedagògiques i les eines més avançades per crear una experiència d'aprenentatge efectiva i estimulant. Creiem que l'aprenentatge ha de ser estimulant i significatiu.

🌟 Resultats Demostrats: La nostra història està marcada per un seguiment de resultats exitosos. Els nostres alumnes han assolit èxits acadèmics remarcables i les empreses han millorat les seves operacions gràcies a la nostra formació especialitzada.

Cursos Subvencionables per Empreses

 
E-dukalia posa a la seva disposició una relació de cursos subvencionables per la Fundació Tripartida per a la Formació en l’Ocupació (FTFE). Els destinataris finals de les accions formatives han de ser treballadors assalariats que cotitzin a la Seguretat Social pel concepte de formació professional.

Activitats Extraescolars

 

Extraescolars – Casals – Menjador escolar
Gestionem activitats extraescolars i casals d’estiu per a centres escolars públics i privats.
Tenim una àmplia experiència en els àmbits de l’oci i de l’educació amb una gran responsabilitat per gestionar amb èxit tots els nostres serveis, basats en la qualitat, el rigor i la professionalitat.

Escola d'adults


Activitats d'aprenentatge que permeten que les persones adultes desenvolupin capacitats, enriquint coneixements i millorant competències tècniques i professionals.

Clases particulares y a domicilio.


Al nostre centre disposes de formació personalitzada mitjançant les nostres classes particulars realitzades per professors especialitzats i amb amplia experiència en cada matèria